ORCHESTRA MIHAI COTOS 

Înființată în anul 2016, această orchestră a reușit într-un timp relativ scurt, prin eforturi susținute, să capteze atenția publicului iubitor de folclor și a unor importanți profesioniști din domeniul folcloric.

Disciplina, pasiunea și valoarea profesională sunt criterii nelipsite în desfășurarea diferitelor activități artistice. 


În anul 2018, orchestra a susținut primul concert live pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Botoșani, alături de Fetele din Botoșani”, concert ce a avut un impact deosebit și care s-a bucurat de aprecieri numeroase. În același an, orchestra debutează și în 3 emisiuni naționale de folclor la postul de televiziune ETNO-TV din București dar și în alte emisiuni ale posturilor regionale.


În anul 2016, se realizează în studio primele piese - SUITA DE CONCERT și POLCA ORCHESTRALĂ - care au semnat practic debutul, urmând apoi lansarea melodiilor CÂND SCRIPCUȚA O ZĂRESC și DRAGOSTEA ÎMI DĂ TÂRCOALE ale interpretei de muzică populară Loredana CĂLIN.


Anul 2020, a apărut în atenția publicului și primul compact-disc realizat de renumitul interpret de muzică populară Sorin FILIP alături de Orchestra Mihai COTOS”, intitulat NE CUCU' DE DOR. În același an orchestra a reușit și înregistrarea a două melodii în regim online ce s-au bucurat de o imensă apreciere - HORA DE DUPĂ SĂRBĂTORI și COBORI DOAMNE PE PĂMÂNT, ultima în colaborare cu interpreții Angelica FLUTUR, Ancuța CORLĂȚAN Loredana CĂLIN, Sorin FILIP, Alexandru BRĂDĂȚAN și Grigore GHERMAN.


În anul 2017 se realizează cunoscutele melodii NE CÂNTĂ CUCU' DE DOR, SÂRBA SÂRBELOR și DOAMNE SFINTE din repertoriul interpretului de muzică populară Sorin FILIP.

© 2021 MIHAI COTOS PRODUCTION